Kategorier
Bloggen

Sådan får du maksimalt ud af din bankkonto

Anmod altid om ÅOP (årlig procentsats) på din konto. ÅOP kan beregnes ved at tage den justerede saldo i løbet af de aktuelle måneder og derefter gange den med lånebeløbet og til sidst med antallet af dage. For et enmåneders lån kan ÅOP beregnes ved at gange justerede saldi med 1 måned.

Det er vigtigt at forstå, hvad ÅOP står for. Det er ikke fornuftigt at få et lån uden at kende ÅOP. Et eksempel: Hvis du får et lån på $ 500 med en midlertidig sats på 8,5%, ÅOP er 8,5%. Hvad hvis de opkræver 8,5% pr. Måned? Hvordan kan de overhovedet tænke på udlån til nogen? ÅOP kan bruges til at afgøre, om du har råd til lånet.

Internet Speed Bill tilbyder bekvemmeligheden ved at være i stand til hurtigt og nemt at kontrollere dine saldi online. Sørg for, at du er opmærksom på den automatiske indbetaling på $ 25, som du har modtaget. Hver måned skal du sørge for at tjekke dit kontoudtog for at bekræfte, at din bank ikke har givet dig et kontooverskud. Upassende overtræk kan pålægges gebyrer fra nogle banker.

Hvis du kun bruger pengeautomater, der tilhører din bank, er det muligt at holde din daglige udbetalingsgrænse inden for rækkevidde. Fortæl din bank repræsentant, at du vil trække $ 200 hver dag for de næste 30 dage. De kan forsøge at overtale din til at gå over din grænse. Lad være med at gøre det. De kan indsamle de penge i den nærmeste fremtid. For hver $ 100, at en atm tilbagetrækning er lavet, nogle banker opkræve $ 1. Det er ikke ualmindeligt, at kontosaldi falder til under $ 0,00 på dette tidspunkt.

Du kan få masser af reklamer, men det er stadig en god ide at læse og shoppe rundt. Du vil aldrig vide, hvordan den nyeste pakke vil påvirke en bank. Det er afgørende at forstå de 34 pakker fuldt ud. Du bør læse hundredvis af tilbud. Et familiemedlem kan muligvis hjælpe dig med at løse eventuelle problemer. Hvis du har en check- eller opsparingskonto i en stor bank, kan du bede om de seneste årlige gebyrer, gebyrstruktur til kontrol og opsparing og gebyrstruktur-cd’er og IRA-konti. Kontakt din bank og stil dem spørgsmål. Spørg om de funktioner, der er tilgængelige for nye konti i din bank. Nogle bureauer giver dig mulighed for at indtaste dine kontooplysninger telefonisk.

Disse kendsgerninger viser, at der nødvendigvis vil opstå hindringer. Hvis du vil vide mere om bankvirksomhed, skal du følge disse trin. Alt dette vil blive klart, når du fortsætter dit studie.

Skriv et svar