Kategorier
Artikler

Han burde vinde dit hjerte.

Er det muligt at få en mand til at ville have dig? Hvordan kan du få en mand til at elske dig? Er det bedre at arbejde hårdt for, hvad du ønsker, eller foretrækker du den direkte tilgang? Hvad gør mænd ønsker at date en pige, der bogstaveligt talt kaster sig over dem. Du behøver ikke være et geni for at overbevise en mand om at følge dig. Hold læsning for hemmelighederne til at få de resultater, du ønsker.

Hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker at tage den tilgang?

Hvis du ikke vil være der for ham, skal du ikke prøve tilgangen. Du bør ikke ringe til fyren, sende ham e-mails eller sms’e ham. Selv om det er fint at tale med ham og være venlig, så lad ham vide, at du har et liv.

Er det i orden at få ham til at vente på daten?

Der er mange gode minder i en persons liv. Det kan være sjovt at gå tilbage og genopleve disse øjeblikke. Hvis du beslutter dig for at tage ham ud på dato, gør det et par dage i forvejen.

Hvad er hans forventninger til dig? Hvor længe skal denne forfølgelse fortsætte? Eller skal du foreslå datoer? Han burde bede om dates. Få ham til at arbejde for din opmærksomhed.

Hvad leder han efter?

Mænd vil have mange ting. Du kan fange hans opmærksomhed ved at vise dem, at du har meget at tilbyde.

Vil du fortælle ham det? Du kan diskutere din karriere og studere mål med ham. Du kan være tale om byen, eller du kan være stille og indadvendt. Han vil se, at du er umagen værd ved at forsøge at få det, du ønsker.

Spil ikke for hårdt for at få. Han vil blive bange, hvis du kommer ud som værende for aggressiv. Hvis han opdager, at du ikke opgiver ham, vil du tabe. Du vinder, hvis han er mand nok eller stærk nok til at bede om en dato.

Dette er to gode måder at møde din næste partner på. Disse tips vil bidrage til at vinde på dating. Held og lykke!

En. Gør det kort. Tal med ham over telefonen. Hvis han beder dig om din mening, kan du give ham flere muligheder.

* Tag ham til et sted støjende og sjovt. Du kan overbevise ham om, at I begge to skal gå.

To. Foretag det første opkald, når du starter et forhold. Du bør sørge for ham til at tage dig til din favorit restaurant, og for at fejre din fødselsdag.

Tre. Lad ham vide, hvor meget du nød din første date. Det er muligt, at morgenen efter kan være endnu bedre end aftenen før. Hvis du ikke er i stand til eller uvillig til at flyve ham, skal du planlægge en dag til din næste date.

Fire. Grin af hans vittigheder. Dette vil vise ham, at du nyder hans selskab, og at du er åben for ideen til en anden date.

Fem. Fortæl ham, at du ville elske for dig at fortsætte samtalen over en kop eller eftermiddag picnic. Men at du er meget heldig, at du var i stand til at komme med datoen.

Seks. Gør alle de taler, medmindre nogen er arrogant og fremadrettet. Fortæl eller spørg, om du vil have en ægte, afslappet samtale. Han vil falde for din forbløffelse.

Syv. Bliv romantisk. Blomster, blomster, en picnic eller en tur til en zoologisk have er alle gode måder at få romantisk. Intet er sjovere eller hurtigere end dette.

Otte. Han vidste måske ikke noget om dig. Dette vil tilskynde ham til at dele noget personligt om dig, der vil imponere andre.

Ni. Gør alt det taler, medmindre du er en selvsikker og fremadrettet person. Fortæl ham det, eller spørg, om du vil have en rigtig, afslappet samtale. Du bliver hans bedste ven.

Mænd er ikke så ofte kaldes dumme eller skøre, som de plejede at være. Disse negativeTourisms har fået mange kvinder til at tro, at en mand på kontoret kan være det perfekte match til deres behov, men de tager fejl.

Disse ture er ikke noget for dig.

Mænd ønsker at føle, at de er dating værdig. Du skal dog ændre din opfattelse af dating.

Skriv et svar