Kategorier
Diverse

Genopleve Zelda’s Legend

Zelda er den mest elskede spilserie, og er blevet endnu mere populær hos Wii. Selvom Zelda-titlerne er fantastiske, er der nogle fejl og fejl, der gør det mindre sjovt. En af disse fejl kan findes i næsten alle Zelda titel, “Death Warp Glitch”.

Teknikken

Death Warp Glitch giver dig mulighed for at flytte din Zelda Gamecube rundt og til et andet sted udefra. Du kan flytte dine figurer rundt, komme ind i fangehullets første og afslutte igen. Når du sidder fast på et sted, Death Warp Glitch lyser lilla og viser en besked siger “Omsider vil jeg vinde mod dig”. Den næste skærm vil også forsvinde, erstatte det med en besked om “D Bauer Remote placeret over Remote”, som refererer tilbage til den roterende kniv.

Mange spillere forsøger at undgå denne glitch, men nogle mennesker mestrer det. Når du sidder fast i et hjørne, og kan ikke bevæge sig, nogle spillere udvej denne glitch at komme ud.

Der er mange grunde til at bruge warp

Dette kan gøres af mange grunde. Du kan nemt komme ind og forlade spillet uden at miste nogen point. Du kan søge efter våben, som du ønsker at købe eller bekæmpe fjender, og ikke miste nogen. Kvap bruges også til at forhindre, at dine tegn mister det niveau, du er på. Du kan også bruge det til at forhindre dine figurers død. Hvis du er i fare for at dø, warp til din sidste gemme punkt, så du kan prøve igen. Der er mange ting som kreditter, sundhedsartikler og bomber, som du kan bruge til at fordreje. Glem heller ikke at bruge din warp, når du er færdig med det aktuelle niveau.

Du kan også bruge Warp til at gå til steder, du allerede har udforsket, men du kan ikke få adgang til spillet. Du kan også bruge 20.000 20. Hvis du kommer tæt på et lagringspunkt, kan du bruge kvalen for at komme tilbage dertil. Warperne kan bruges til at undslippe en fjende, sådan en chef, når du er sikker på, at han vil dræbe.

Her er nogle tips

Det er ikke muligt at bruge warp for hver warp du laver. Dette er nogle af de tip, du kan bruge:

Brug ikke kvalen til områder, du allerede har. Brug kun kvap for at komme til kortets yderkanter. Disse områder er typisk fyldt med hårde genstande, der gør brugen og misbruget af kæde vanskeligere.

Have det sjovt med warp! For at komme ud af enhver vanskelig situation kan du bruge dem til enhver tid.

Brug aldrig warp i en fangekælder. Disse områder er normalt for vanskelige.

Sørg for, at dit videokamera er slukket, når du arbejder på en andens kæde. I private øjeblikke ønsker du ikke, at dit videokamera ved et uheld skal slukkes.

For at en anden spiller i dit parti kan få succes, skal de have højere færdigheder end dig.

Brug aldrig færdigheder, der ikke er dine normale. Det er ikke muligt at kombinere to forskellige typer angreb, for eksempel vand og sten.

Vær opmærksom på din ammunition. Hold ikke din ammunition i en fart. Det er nødvendigt at have nogle penge for at sende noget ud til et samfund.

Før du begynder warp, kontrollere, at du har nok ammunition til en home-run bold. Man ved aldrig, hvad en fjende vil skyde på dig, så man ikke har ammunition nok.

Brug en bandanna med stolthed. Selv om det kan være nyttigt for nogle, det har ingen plads i en ligpose.

Lær at bruge høballe glitch. Det giver dig mulighed for at sende varer direkte til andre mennesker. Du kan også bruge værktøjet til at finde den anden side.

Du kan bruge denne teknik, når du er dygtig. Du vil modtage nogle vidunderlige ting for ingenting.

Din avatar bevæger sig ikke på den rigtige måde. Med nok praksis, kan du få din avatar til at hoppe højere uden bobbering eller flipping.

Skriv et svar