Kategorier
Blandet

En grøn laser pointer for begyndere

Du er klar til at lære, hvordan laser pointers arbejde? Laserpegepinde kan bruges af både øvede og avancerede brugere. En nybegynder bør starte med meget få penge og lære om standarder og terminologi laser pointers.

Mellemliggende brugere bør lære de grundlæggende principper for laser pointer brug. En pointer vil typisk koste mellem $ 70 til $ 200. Det vil afhænge af, hvor stærk du vil have det til at være.

Avancerede modeller af pointers fås til en lidt højere pris. Disse modeller er for fagfolk og brugere med college grader eller højere. Et kollegium-niveau laser pointer bør koste mellem $ 150 og $ 300, efter min mening.

En “god” laser pointer er, hvad de fleste mennesker har brug for. En billig model af auto-subst er ubrugelig. De er ikke gode nok. Du vil have en med nok strøm, præcis og glat drift, samt at være rimeligt prissat.

Professionelt niveau lasere tendens til at være dyrere end “billige” modeller. En pålidelig og god pointer ville koste en professionel bruger mellem $ 300 og $ 450.

For at spare penge kan du købe en brugt vare, når du handler. En helt ny vare er normalt kun tilgængelig på offentlige auktioner eller på virtuelle auktion websteder som eBay. Du kan spare en masse penge at købe brugte. De er ofte billigere end nye.

Prisen på en laserspidser bestemmes af dens effekt. 100 mW er den gennemsnitlige og mest almindelige mængde strøm. Andre faktorer, der påvirker prisen, omfatter størrelse, bærbarhed, nem transport, design og omkostninger.

Prisen bestemmes også af LED. Den vigtigste komponent i markøren er Light Emitting Dioder eller LED. Lyset er det, der gør det muligt at se lysets stråle. Det er derfor vigtigt at vælge en med LED. Low-end pointers bruges ofte sammen med LED’er. De bruges ofte i taktiske lommelygter og militære / taktiske lommelygter på grund af deres magtspil.

Sidst men ikke mindst, overveje den forventede levetid for markøren. En god, pålidelig LED-stråle pointer vil vare i ca 5.000 timer. Det er en hel del tid, hvis du tænker over det. Enheden er ikke noget, du vil bruge hver dag. For at holde markøren i topform skal du bruge gode batterier.

Lad mig nu vise dig, hvordan du vælger den bedste model af grøn laser pointer.

Opsætning af grøn laserpegepind for begyndere

Acquet er det mest populære mærke af laser pointer, der anvendes i skoler, klasseværelser og grønne skoler. Det kan bruges til at undervise i astronomi og fysik klasser, samt laboratoriekurser.

Fordelene ved UsingAcquet’s Green Laser

Standard og almindelige grønne laser pointers er nemme at forstå og bruge. Den leveres med 6 måneders garanti og kan bruges med din egen samvittighed.

Acquet’s Pointer bruger en anden teknologi end Shine Free og UV Pointers. Acquet hævder, at deres fusionerede negative påviselige absorberende sandglas kan fjerne blændende hvidt lys problem.

Hvad de er, og hvilke andre pejlemærker?

Alle lyskilder, herunder den normale pointer, mikrobølgeovn og ion, bruger elektroner til at lave lys. Den fusionerende teknologi bruger ikke elektroner eller lysstænger. I stedet bruger det brintatomer på et højere energiniveau til at skabe lys ved hjælp af beskyttende medier.

En anden forskel er leveringsmetoden. Mikrobølgeovnen sender radiofrekvens, mens UV-lyskilder og ioner bruger ultraviolet lys.

Acquet’s Laser Green Laser har mange fordele

Acquet LED er bedst til grønne lasere på grund af dens evne til at udsende lys. Det er lyst nok til at læse selv i stærkt sollys, i modsætning til en mikrobølgeovn.

Fordi de er forskellige typer, er der ingen risiko for at forvirre en laser og en cyanogenlampe. Acquet LED’en producerer mere lys end cyanogenlyset. Det betyder, at det skal opvarmes mindre for at opretholde lysets temperatur.

Acquets laserpegepinde er lysere end andre, f.eks. Shine Free og UV Pointers. Det er lettere at bruge dem om natten.

Det har også mindre strøm, så det er lettere at tænde den om natten, især hvis du er en meget organiseret person.

Endelig, fordi det er billigere at bruge, vil du være i stand til at nyde din laser pointer til en lavere pris.

Skriv et svar