Kategorier
Generelt

7 Spørgsmål at stille, før du ansætter en hjemmeinspektør

Du bør ikke finde det stressende at reparere dit hus. Men det er netop, hvad du står over for, når du forsøger at få det repareret. Det er vigtigt at ansætte et hjem inspektør til at hjælpe dig med din ejendom søgning.

Der er mange hjem inspektører derude, og ikke alle vil finde de samme problemer. Virksomheden kan tilbyde gratis reparation, som kan hjælpe dig med at spare endnu mere. Det er usandsynligt, at i dag vil være nok til at overbevise dig om at få, hvad du har brug for.

Disse spørgsmål vil hjælpe dig med at identificere den service, der tilbydes af den virksomhed, du ønsker at ansætte. For at hjælpe dig med at undgå skuffelse og stress har jeg listet de vigtigste spørgsmål.

Du er der, hvor du skal være

Før du træffer en endelig beslutning, skal du stille dette spørgsmål til alle virksomheder. Mens nogle hjem inspektører kan være mere værdifulde i fjerntliggende områder end andre, kan de også være værdifulde i større byer.

Hvad er din forsikring igennem?

Dette spørgsmål stilles, så du kan beslutte, hvordan standardkravet skal se ud i tvistsituationer.

Hvor længe har været i branchen?

Nogle af disse tjenester forvaltes af uafhængige entreprenører, som også er selvstændige. Henvisning gebyrer er en anden måde, de kan tjene penge.

Er du professionel hjemmeinspektør?

Nogle af dem er måske ikke kvalificerede. Du skal være opmærksom på, at kvalifikationerne hos kvalificerede personer kan variere. Vær opmærksom på, at disse hjem inspektører er kvalificeret på forskellige måder. Før du ansætter dem, skal du sørge for, at du har alt kontrolleret!

Har du brug for at være en inspektør af boliger til at ansætte dem.

Nej. Sørg for at bekræfte, at de ikke er hjemmeinspektører, før du ansætter.

Hvordan kan du få referencenummeret på den virksomhed, du er interesseret i at ansætte til?

Dette er en af mine største bekymringer. Dette giver mig mulighed for at være sikker på, at de gjorde et fremragende stykke arbejde på mit hus. Dette betyder ikke, at de er kvalificerede til at gøre arbejdet, men det vil give dig en fornemmelse af deres tidligere erfaringer.

Hvilke andre kvalifikationer vil du gerne have?

Men du behøver ikke at være bekymret for deres certificeringer og / eller licenser. De vigtigste ting, du bør se på, er:

Deres erfaringer

Deres omdømme

Er alt der?

De bør have en dokumenteret track record for at gøre hjem inspektioner i din tilstand.

Den tid, de har været i branchen

Deres arbejdstageres erfaringer

Dækker kautionsbåndet dem?

Hvad sker der så?

Hvad er de værste ting, jeg skal gøre nu?

Skal jeg sende dem nøglerne?

Hvad er proceduren, hvis mit sind ændrer sig?

Hvordan løses tvister, før de opstår?

Hvordan kan jeg sikre mig, at jeg ikke ender med at blive sagsøgt for en hændelse, der fandt sted, efter jeg ansatte dig?

Vær ærlig med dine svar. Det er vigtigt, at du finder en virksomhed villig til at tilbringe tid på dit hus og tage alle de nødvendige forholdsregler, så de kan inspicere det. Du bør ikke være fristet til at ansætte en virksomhed, der ikke er villig til at besvare nogen af ovenstående spørgsmål, eller tilbyde yderligere forslag.

Det er vigtigt, at du er omgivet af en person, der vil lytte til dine behov og sætte dig først. Det er vigtigt, at du har tillid til, at virksomheden forstår, hvad de laver, og at de vil opfylde dine forventninger.

Skriv et svar